Göta kanal

Min bok Den ryska invasionen 1810-1832,  boken om ryssarna och Göta kanal kan du beställa genom att kontakta mig enligt nedan,  pris 255 kr/st, plus ev fraktkostnad.          2019-08-24

Boken är nu beställd i 127 exemplar av intresserade köpare och ett par återförsäljare. Vilken dag som helst kommer den från tryckeriet Tellogruppen i Söderköping.

Jag mailar alla beställare. Distributionen per post kostar 45 kr/bok, och boken i sig själv 255 kr/st. Lokala beställare kan hämta ut sin bok hemma hos mig.

Varje bok, artikel, som skrivs har tryckfel och sakfel, även min bok. Hittar du sådana är jag glad om du hör av dig, så kommer kommentarerna och rättelserna att skrivas här – om de är korrekta!

VIKTIGT: Hänvisningarna i Personregistret för kvinnor visar i flera fall även till de sidor där deras män omnämnes.

Den 26/11 kl 18.30 berättar Håkan Hultcrantz, mecanicus vid kanalen, om ”Kanalen som yrke och hobby”, på muséet i Söderköping.

Avhämtning i Söderköping kan beställas via mail till ola(et)lonqvist.se

Jag trycker 250 böcker så det innebär att det kommer att finnas böcker också för dig och för andra. Kanske du känner någon som kan vara intresserad, eller som du vill ge en bok till i gåva. Sänd gärna in en beställ-ning. Blankett finns nedan. Beställning kan ske så länge jag har några böcker kvar.

TACK för ditt intresse/Ola